Covid-19

Samlad information Covid-19 (coronavirus)

 

För våra lokalhyresgäster

Från myndigheterna: Råd, tips och exempel för dig som verksamhetsutövare

Nya lokala rekommendationer kom den 29 oktober från Folkhälsomyndigheten som gäller Västra Götaland. Pandemin ställer speciella krav på alla som organiserar en verksamhet. Läs mer på Folkhälsomyndighetens hemsida.

MSBs hemsida finns råd och rekommendationer samt goda exempel på hur andra har gjort i sina verksamheter för att bromsa smittan. Och en checklista som summerar de viktigaste åtgärderna. Du finner också nedladdningsbart material som du kan använda i din verksamhet.

Stöd till företagare

regeringens hemsida kan du läsa om vilka stöd det finns till företagare och hur de söks. Sidan uppdateras löpande.

Länkar med tips och råd

Har du tankar och funderingar kring din verksamhet rekommenderar vi att läsa tips och råd gällande Covid-19 på Verksamt.se. Här finns samlad information om tillfälliga ändringar i lagar och regler som är viktig för dig som företagare att känna till.

För dig som lokalhyresgäst rekommenderar vi Folkhälsomyndighetens hemsida, där myndigheten har sammanställt frågor och svar gällande exempelvis symptom på smitta och hur viruset smittar. Där finns också information på flera språk.

Via goteborg.se kan du också hitta information, både som medborgare och som näringsidkare.

Har du frågor som gäller din lokal eller handelsplats är du som alltid välkommen att kontakta oss på GöteborgsLokaler.

Sidan är uppdaterad 10 november 2020.

Material till din verksamhet

Affischerna nedan kan du skriva ut och använda i din verksamhet. Klicka på respektive bild för att ladda ner dokumentet som PDF.

 

Välkommen-in-Swish
Välkommen-in-Swish
Välkommen-in-Swish