Brunnsbotorget

Lugnsamt och smakfyllt

Verksamheter

13

0

Kvadratmeter

4 100

Brunnsbotorget är en knutpunkt för kollektivtrafikens bussar med hållplatsnamnet Brunnsbo. Hösten 2005 gjordes en ombyggnation av infarten till torget samt av torgytan, bänkar och p-platser – allt för att uppnå en bättre tillgänglighet och en ökad trivsel och trygghet för boende, handlare och besökare. Här handlar du blommor, njuter av en god glass eller handlar pinfärsk fisk från fiskbilen, som kommer på torsdagar. Här finns också en av Göteborgs äldsta aktörer när det gäller att baka goda bullar, smörgåstårtor och annat gott från bageriet. Brunnsbotorget byggdes under 60-talet, 1964 stod centrumhuset klart och ritades av Sven Brolid Arkitektkontor AB.

Mer information & kontakt

Byggt: 1964 Arkitekt: Sven Brolid SAR, Stig Hanson SAR, Walter Kiesling SAR. Sven Brolid Arkitektkontor AB

Ombyggt: 2004-05 Arkitekt: Losman Nädele Arkitekter

Parkering: 2 tim fri parkering.

Vill du veta mer om vilka verksamheter och butiker som finns på torget? Välkommen att besöka torgets hemsida på www.brunnsbotorget.se.

Centrumutvecklare på Brunnsbotorget är: Åse Jendman tel. 031-335 01 27. Centrumutvecklaren arbetar med att utveckla platsens attraktivitet, att marknadsföra handelsplatsen, dess handlare och aktörer samt att samordna projekt och aktiviteter.

Teknisk förvaltare på Brunnsbotorget är André Selander. Den tekniske förvaltaren vänder du dig till när det gäller felanmälan samt övrig hyresgästservice via den här sidan. Hyr du hos Bostadsbolaget, vänd dig till din kvartersvärd.

Fastighetsförvaltare på Brunnsbotorget är: Jonas Lissel tel. 031-335 01 25 Förvaltaren vänder du dig till i hyres- och kontraktsfrågor.

GöteborgsLokaler äger och förvaltar handelshuset samt externförvaltar lokalyta för Bostadsbolaget på Brunnsbotorget.

Brunnsbotorget