Landala Torg

Alltid för alla

Verksamheter

17

0

Kvadratmeter

23 000

I en anrik miljö bland landshövdingehus, hittar du denna trivsamma mötesplats. Landala Torg är ett centrum i centrum, här kan du hitta det mesta du söker. Livsmedelshandel och en bra mix av specialaffärer och systembolag. Från Landala är det nära till det mesta. Avenyn och Götaplatsen med sitt kulturella och kommersiella utbud ligger på bara några minuters gångväg. Chalmers tekniska högskola inom nära räckhåll. Landala Torg kan också stoltsera med en squash-anläggning och ett stort gym. Torget byggdes år 1973 och ritades av GAKO Arkitekter AB. Under 2003 byggdes centrat om.

 

Mer information & kontakt

Byggt: 1973

Arkitekt: GAKO Arkitekter Lars Ågren med hjälp av Ingemar Mattsson

Ombyggt: 2003

Arkitekt: Candela Arkitekter

Vill du veta mer om vilka verksamheter och butiker som finns på torget? Välkommen att besöka torgets hemsida på www.landalatorg.se.

Centrumutvecklare på Landala Torg är: Hanna Blomqvist tel. 031-335 01 14. Centrumutvecklaren arbetar med att utveckla platsens attraktivitet, att marknadsföra handelsplatsen, dess handlare och aktörer samt att samordna projekt och aktiviteter.

Teknisk förvaltare på Landala Torg är Daniel Henemyr. Den tekniske förvaltaren vänder du dig till när det gäller felanmälan samt övrig hyresgästservice via den här sidan.  Hyr du av Bostadsbolaget på Amund Grefwegatan, kontakta din kvartersvärd.

Fastighetsförvaltare på Landala Torg är Krister Andersson tel. 031-335 01 09. Förvaltaren kontaktar du vid hyres- och kontraktsfrågor.

GöteborgsLokaler förvaltar lokalytan för Göteborgs Stad på Landala Torg.

Landala Torg