Världens bästa värdskap

Onsdag 23 oktober bjuder GöteborgsLokaler in till en festlig kväll med sittande middag och inspiration. Passa på att umgås med kollegor från hela stan!

Utöver det du erbjuder i din verksamhet är bemötandet av dina kunder av största vikt. Det avgör ofta kundens köpbeslut. Ett bra bemötande kostar inget extra men kan ofta resultera i ökade intäkter. Under kvällen presenteras flera tips på vad du skall tänka på för att lyckas. Just ditt värdskap är unikt. Det kan bara du ge.

Vad kan jag vänta mig?
Kvällen kommer att bjuda på en riktig energiboost med insikter, allvar och humor kring temat Nya insikter kring service och värdskap. Du kommer att få konkreta tips på hur du kan göra skillnad, bli bättre i din yrkesroll och därmed sälja mer.

Vi kommer att knyta an till den digitala utbildningen Världens bästa värdskap. Har du ännu inte gjort den? Klicka på knappen nedan.

När: Onsdag 23 oktober kl. 18.30-21.15. Kvällen inleds med mingel. Middag serveras kl. 19.00.

Plats: Kungsportshuset, Östra Larmgatan 18.

Anmälan: Senast torsdagen den 17 oktober. Anmäl er på den här sidan.

Kvällens aktivitet är kostnadsfri för dig som hyr lokal hos oss. Du är välkommen att ta med dig en kollega.

Skulle du få förhinder efter att du har anmält dig, hör av dig så kan vi ge platsen till någon annan. Anmäl dig snarast då antalet platser är begränsade.