Så här gör du

en felanmälan

  1. GöteborgsLokaler
  2.  / 
  3. För hyresgäster
  4.  / Felanmälan

Felanmälan

Om du vill göra en felanmälan gällande din lokal fyller du i formuläret längre ner på sidan. Är du hyresgäst i någon av de fastigheter som våra kundbolag äger, hittar du kontaktuppgifter längre ner på sidan.

Här kan du göra en felanmälan dygnet runt. Vi behandlar din felanmälan under kontorstid, måndag-torsdag kl. 8.00-16.00 samt fredag kl. 8.00-15.00. Använd formuläret här nedan. Beskriv felet så tydligt som möjligt och glöm inte att ange dina kontaktuppgifter. Alternativt ring oss på 031-335 01 00. 

Vad som ingår när det gäller felanmälan och underhåll för dig som hyr en lokal framgår av ditt hyreskontrakt. Tänk på att i många fall står du som hyresgäst själv för det inre underhållet i lokalen.

Akuta fel som inträffar utanför våra ordinarie kontorstider och som inte kan vänta till nästa arbetsdag, kan anmälas till jouren på telefonnummer: 020-21 30 20.

GöteborgsLokaler förvaltar också lokaler med annan fastighetsägare. Är du hyresgäst i någon av de fastigheter som våra kundbolag äger, hittar du kontaktuppgifter längre ner på sidan.

Om du har en fråga eller synpunkter på hål i gatan eller på cykelbanan, om gatlampan inte lyser eller om ett buskage behöver klippas kan du använda detta på Göteborgs Stads hemsida.

 

Felanmälan formulär

Varför hittar jag inte min adress i listan?

GöteborgsLokaler förvaltar också lokaler med annan fastighetsägare. Är du hyresgäst i någon av de fastigheter som våra kundbolag äger, hittar du kontaktuppgifter här nedan för respektive bolag. I ditt hyreskontrakt och dess bilagor ser du vem som ansvarar för vad samt vem som är din fastighetsägare.

Bostadsbolaget

www.bostadsbolaget.se
Felanmälan gör du det enklast genom att logga in på Mina Sidor. På hemsidan hittar du också övriga kontaktuppgifter till Bostadsbolaget.

Familjebostäder

www.familjebostader.se
Felanmälan gör du genom att logga in i funktionen Hemma hos. Loggar du in för första gången behöver du skapa ett konto.

Poseidon

www.poseidon.goteborg.se
På hemsidan kan du logga in på Mina sidor där du enkelt gör felanmälan. Loggar du in för första gången behöver du skapa ett konto.

Gårdstensbostäder

www.gardstensbostader.se
På hemsidan klickar du på Felanmälan. Därefter loggar du in på Mina sidor där du enkelt gör felanmälan. Loggar du in för första gången behöver du skapa ett konto.