Jobba hos oss

Här hittar du lediga jobb hos GöteborgsLokaler

Lediga jobb

Teknisk förvaltare

Heltid
Göteborg

Vi söker en engagerad och självständig teknisk förvaltare som skall ansvara för tillsyn av inre och yttre miljö samt daglig drift i våra fastigheter och dess tekniska system.

På avdelningen är vi i dag 5 medarbetare som arbetar med teknisk förvaltning av lokaler runt om i Göteborg, alla utgår från GöteborgsLokalers kontor i Gårda.

Vi erbjuder

Som teknisk förvaltare får du ett omväxlande arbete där du kan vara med och påverka. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att göra Göteborg till en bra stad att leva och verka i. Du arbetar i ett team med din närmaste chef, fastighetsförvaltare och centrumutvecklare.

I rollen ingår att du skall inom ditt förvaltningsområde se till att det är helt, rent och tryggt. Vi vill att du är duktig på att skapa goda relationer med lokalhyresgästen och det är du som tar hand om felanmälan. Du avropar enligt ramavtal för drift- och underhållstjänster samt se till att de blir utförda enligt överenskommelse. Tillsammans med teamchefen för Teknisk förvaltning kommer du att arbeta med energi- och driftoptimeringsfrågor. I samarbete med fastighetsförvaltaren svarar du för att underhållsplaner uppdateras. I rollen ingår kostnadsansvar och budgetarbete med budgetuppföljning.

Kvalifikationer och bakgrund

Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet kring vad som beskrivs ovan. Som person är du stabil, trygg och drivande. Du gillar att träffa människor, är flexibel och serviceinriktad. Du har lätt för att samarbeta och är förtroendeingivande samt diplomatisk samtidigt som du måste vara handlingskraftig. Du är prestigelös och trivs med varierande arbetsuppgifter där den ena dagen inte är den andra lik.

Du har gymnasieutbildning inom el, vvs, bygg eller förvaltning.

Erfarenhet av praktisk fastighetsskötsel, främst i kommersiella fastigheter är meriterande.

Vi arbetar i flera olika system så god datavana behövs, att arbeta i Office-paketet är naturligt för dig.

Du reser i tjänsten därför är B-körkort ett krav.

Ansökan

Välkommen med din ansökan, CV och personliga brev. Sista ansökningsdag är 2022-04-22.

Skicka in din ansökan via mail till  info@goteborgslokaler.se.

Har du några frågor, kontakta gärna Tommy Nilsson (Teamchef Teknisk förvaltning) 031-335 01 71 tommy.nilsson@goteborgslokaler.se eller Anders Rydholm facklig företrädare Unionen, 031-335 01 23, anders.rydholm@goteborgslokaler.se.

Omtanke, kompetens och kundfokus är viktiga drivkrafter för att utföra vårt uppdrag. I vårt arbete utgår vi ifrån vår värdegrund, läs mer om den och om oss på goteborgslokaler.se.

GöteborgsLokaler äger och förvaltar stadsdelstorg, butiks- och kontorslokaler i Göteborg. Målet är att skapa trivsamma, trygga och tillgängliga torg med ett utbud av det som göteborgaren behöver i sin vardag. På så sätt bidrar vi till att bygga en hållbar stad.

Förvaltnings AB GöteborgsLokaler är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som har Göteborgs kommun som ensam ägare.

Bolaget har totalt 47 medarbetare, fördelade på 5 avdelningar. 

Till rekryterare och annonsörer: vi har redan aktivt valt vilka kanaler vi önskar annonsera denna tjänst.

Praktikplatser

Att ta emot praktikanter (LIA) är en viktig del för GöteborgsLokaler. Vi stödjer bland annat Fastighetsakademin i att utbilda nya medarbetare till branschen. Bolagets del innebär att vi tar emot studenter för Lärande I Arbete (LIA).

Oavsett utbildningsföretag är du välkommen att lämna in din intresseanmälan. Det finns perioder då vi även har möjlighet att ta emot praktikanter från andra utbildingar.

Vi har möjlighet att ta emot en praktikant per termin. Anmäl intresse på info@goteborgslokaler.se innan 31 maj  för hösten respektive 30 november för våren.

Fastighetsakademin

Vill du utbilda dig inom fastighetsbranschen? Då kan Fastighetsakademin vara något för dig!
Fastighetsakademin är en yrkeshögskola i Göteborg som ägs och drivs av ett 50-tal aktörer; både offentliga och privata fastighetsbolag. De flesta är verksamma i Västsverige. Framtidenkoncernen är ett av de kommunala bolag som är med och driver Fastighetsakademin och som varje år tar emot praktikanter till sina bolag som GöteborgsLokaler, Poseidon, Bostadsbolaget, Familjebostäder och Gårdstensbostäder. Sedan år 1999 har över 2000 medarbetare utbildats och arbetar nu inom fastighetsbranschen.

Läs mer och ansök till Fastighetsakademin här.