Jobba hos oss

Här hittar du lediga jobb hos GöteborgsLokaler

Lediga jobb

Just nu har vi inga lediga jobb hos oss.

Praktikplatser

Att ta emot praktikanter (LIA) är en viktig del för GöteborgsLokaler. Vi stödjer bland annat Fastighetsakademin i att utbilda nya medarbetare till branschen. Bolagets del innebär att vi tar emot studenter för Lärande I Arbete (LIA).

Oavsett utbildningsföretag är du välkommen att lämna in din intresseanmälan. Det finns perioder då vi även har möjlighet att ta emot praktikanter från andra utbildingar.

Vi har möjlighet att ta emot en praktikant per termin. Anmäl intresse på info@goteborgslokaler.se innan 31 maj  för hösten respektive 30 november för våren.

Fastighetsakademin

Vill du utbilda dig inom fastighetsbranschen? Då kan Fastighetsakademin vara något för dig!
Fastighetsakademin är en yrkeshögskola i Göteborg som ägs och drivs av ett 50-tal aktörer; både offentliga och privata fastighetsbolag. De flesta är verksamma i Västsverige. Framtidenkoncernen är ett av de kommunala bolag som är med och driver Fastighetsakademin och som varje år tar emot praktikanter till sina bolag som GöteborgsLokaler, Poseidon, Bostadsbolaget, Familjebostäder och Gårdstensbostäder. Sedan år 1999 har över 2000 medarbetare utbildats och arbetar nu inom fastighetsbranschen.

Läs mer och ansök till Fastighetsakademin här.