Utbildningar för

våra hyresgäster

 

  1. GöteborgsLokaler
  2.  / Utbildning

Utbildning 2024

Anmäl dig till vår livsviktiga kurs i hur man räddar liv. På kursen får du lära dig grunderna i HLR (Hjärt- och lungräddning).

Anmäl dig till kursen för GöteborgsLokalers hyresgäster genom att fylla i formuläret nedan.

Utbildningsmaterial från tidigare år

Skapa en attraktiv butiksmiljö

En attraktiv butiksyta ökar din försäljning. Tillsammans med Gillgrens Dekor tittar vi på goda exempel på lyckad exponering samtidigt som du får tips och idéer på hur du kan utveckla din egen verksamhet.

Syfte: Att skapa en attraktiv och säljande butiksmiljö och på så vis öka lönsamheten för din verksamhet.

Mål: Vi vill ge dig verktyg för att du själv skall kunna optimera exponeringen i din butik och skapa en så effektiv och attraktiv säljyta som möjligt.

Utbildningsmaterialet hittar du här.

Skapa en e-handelsbutik

E-handel är en viktig försäljningskanal som hjälper dig att nå ut till så många som möjligt och inte minst en oslagbar kombination med butik både fysiskt och online. Idag kan alla enkelt starta en e-handelsbutik och här lär vi dig hur.

Syfte: Med denna utbildning vill vi skapa insikt i hur e-handel fungerar och ge handfasta tips på hur du startar upp din e-handel samt hur du marknadsför och säljer online.

Mål: Efter utbildningen är din verksamhet vara redo att starta upp en e-handelsbutik, börja marknadsföra den och sälja via den.

Utbildningen innehåller två delar.

Utbildningsmaterialet till del 1 hittar du här.

Utbildningsmaterialet till del 2 hittar du här.

Minska ditt matsvinn