Lugnsamt och

smakfullt

Brunnsbotorget

Brunnsbotorget är en knutpunkt för kollektivtrafikens bussar med hållplatsnamnet Brunnsbo. Här finns också en av Göteborgs äldsta aktörer när det gäller att baka goda bullar, smörgåstårtor och annat gott från Nöjds konditori.

Hösten 2005 gjordes en ombyggnation av infarten till torget, parkeringsplatser och av torgmiljön. Ny markbeläggning, nya bänkar  och nya grönytor. Allt för att uppnå en bättre tillgänglighet och en ökad trivsel och trygghet för boende, handlare och besökare.

Verksamheter

13

0

Kvadratmeter

4 100

Mer information

Byggt

1964 Arkitekt: Sven Brolid SAR, Stig Hanson SAR, Walter Kiesling SAR. Sven Brolid Arkitektkontor AB.

Ombyggt

2004-05 Arkitekt: Losman Nädele Arkitekter.

Parkering:

2 timmar fri parkering.

Vill du veta mer om vilka verksamheter och butiker som finns på torget? Välkommen att besöka torgets hemsida på www.brunnsbotorget.se.

Kontakt

Centrumutvecklare på Brunnsbotorget är: Åse Jendman tel. 031-335 01 27. Centrumutvecklaren arbetar med att utveckla platsens attraktivitet, att marknadsföra handelsplatsen, dess handlare och aktörer samt att samordna projekt och aktiviteter.

Teknisk förvaltare på Brunnsbotorget är Magnus Andersson. Den tekniske förvaltaren vänder du dig till när det gäller felanmälan samt övrig hyresgästservice via den här sidan. Hyr du hos Bostadsbolaget, vänd dig till din kvartersvärd.

Fastighetsförvaltare på Brunnsbotorget är: Jonas Lissel tel. 031-335 01 25 Förvaltaren vänder du dig till i hyres- och kontraktsfrågor.

GöteborgsLokaler äger och förvaltar handelshuset samt externförvaltar lokalyta för Bostadsbolaget på Brunnsbotorget.

Hitta hit

Brunnsbotorget