Cosy shopping och fika

since 1648

Haga

Haga är som en stad mitt i staden Göteborg. Här finns en atmosfär utöver det vanliga med unika små butiker som erbjuder allt från kläder, prylar, café, restauranger till konsthantverk, blommor och inredningsbutiker. Gillar du antika prylar eller att göra ett fynd då är Haga ett ställe för dig. Här hittar du en skön blandning av nytt och vintage. Många av butikernas produkter produceras på plats i Haga. Närproducerat helt enkelt.

Du kan njuta av en ”go kaffe” med tillhörande kanelbulle eller ett glas vin under tiden du tittar på folklivet längs Haga Nygata.

Är du intresserad av konst och kultur så missa inte konstverket ”Hagavågen” vid torget i Haga. Du kan även ta en avstickare upp till Skansen kronan och känna historiens vingslag eller kanske besöka Hagas museum.

 Namnet Haga härstammar från de hagar som ursprungligen låg här.

Verksamheter

68

0

Kvadratmeter

7 700

Hemsida

Mer information

Vill du veta mer om vilka verksamheter och butiker som finns i Haga? Välkommen att besöka torgets hemsida på www.hagashopping.se

Kontakt

Centrumutvecklare i Haga är: Åse Jendman tel. 031-335 01 27. Centrumutvecklaren arbetar med att utveckla platsens attraktivitet, att marknadsföra handelsplatsen, dess handlare och aktörer samt att samordna projekt och aktiviteter.

Fastighetsförvaltare i Haga är: Anne Rohman tel. 031-335 01 34. Förvaltaren vänder du dig till i hyres- och kontraktsfrågor.

Felanmälan och övrig hyresgästservice, vänd dig till Bostadsbolaget eller Poseidon och din kvartersvärd/husvärd.

GöteborgsLokaler externförvaltar lokaler för Bostadsbolaget och Poseidon i Haga.

Hitta hit

Haga