I hjärtat av

Selma stad

Selma Lagerlöfs Torg

Selma Lagerlöfs Torg ligger i stadsdelen Backa på Hisingen. Det ursprungliga torget byggdes 1971. Hela stadsdelen genomgår just nu stora förändringar och ett helt nytt torg med handelshus och stadsdelshus har tillkommit. Torget har ett stort upptagningsområde från Brunnsbo till Kärra med flertalet stora bostadsområden, främst bostadsrätter. Torget har ett brett utbud av både dagligvaror och fackhandel samt små nischade butiksverksamheter som gör att man gärna tar en omväg, kanske för att köpa fisk i det nybyggda Fiskhuset. Vårdcentral, tandläkare, mödravård och bibliotek finns också.

Selma Lagerlöfs Torg håller på att förvandlas. Till en välkomnande och trygg stadsdel, till en plats med framtidstro och kontinuitet från historien och nutiden. Det planeras för nya bostäder, kontor, handel och service samt studentbostäder.

Välkommen till Selma stad, en plats fylld av liv.

Läs mer på www.selmastad.se.

Verksamheter

24

0

Kvadratmeter

15 800

Mer information

Byggt

2019. Arkitekt: White Arkitekter.

Parkering

2 timmar fri parkering.

Vill du veta vilka butiker och verksamheter som finns på torget? Välkommen att besöka torgets hemsida www.selmalagerlofstorg.se.

Kontakt

Centrumutvecklare på Selma Lagerlöfs Torg är: Kathleen Hahne tel. 031-335 01 33 Centrumutvecklaren arbetar med att utveckla platsens attraktivitet, att marknadsföra handelsplatsen, dess handlare och aktörer samt att samordna projekt och aktiviteter.

Teknisk förvaltare är Magnus Andersson. Hit vänder du dig för felanmälan och övrig hyresgästservice via den här sidan. Hyr du hos Familjebostäder, vänd dig till din bovärd.

Fastighetsförvaltare på Selma Lagerlöfs Torg är: Jonas Lissel, tel. 031-335 01 25. Förvaltaren vänder du dig till i hyres- och kontraktsfrågor.

Hitta hit

Selma Lagerlöfs Torg