900 meter

känsla och atmosfär

Linné

Linnégatan är det givna stråket i Göteborg. Långt från citys stora gallerior, men ändå centralt beläget. En urban och avslappnad del av stan. Med breda, trädkantade trottoarer och folk som strömmar upp och ner. Där alla åldrar möts, shoppar och fikar. En göteborgsk boulevard. Linnégatan har fått sitt namn efter Carl von Linné som stannade till i Göteborg på sin forskningsresa genom Västergötland 1746. Många av de ståtliga stenhusen på båda sidor har över hundra år på nacken. Få områden är i Sverige är så restaurangtäta som Linné. Och området har även mycket att erbjuda inom shopping. Du hittar butiker inom mode, hälsa, skönhet, inredning, delikatesser, blommor, secondhand och retrovaror.  Personlig service får du på köpet.

Verksamheter

41

0

Kvadratmeter

7 300

Hemsida

Mer information

Vill du veta mer om butiker och verksamheter på Linnégatan? Välkommen att besöka Linnégatans hemsida www.linnestan.com

Kontakt

Centrumutvecklare i Linné är: Åse Jendman, tel. 031-335 01 27. Centrumutvecklaren arbetar med att utveckla platsens attraktivitet, att marknadsföra handelsplatsen, dess handlare och aktörer samt att samordna projekt och aktiviteter.

Fastighetsförvaltare i Linné är: Anne Rohman tel. 031-335 01 34. Förvaltaren vänder du dig till i hyres- och kontraktsfrågor.

Vid felanmälan, vänd dig till din Husvärd hos Poseidon.

GöteborgsLokaler externförvaltar för Poseidon i Linné.

Hitta hit

Linnégatan