Jordens personligaste

torg

Hjällbo Centrum

Mitt i stadsdelen hittar du Hjällbo Centrum – jordens personligaste torg. Hit kommer man för att uppleva en unik atmosfär med en handel som man inte hittar någon annanstans i Göteborg. Torget genomgick under 2001 en stor och omfattande ombyggnation. Det gav centrat ett helt nytt utseende i form av en påbyggd huvudbyggnad i glaspartier  och en ny, mer trafiksäker rondell. Här handlar du bland mycket annat orientaliska varor, presentartiklar och mattor.

Verksamheter

23

0

Kvadratmeter

11 700

Mer information

Byggt

1969 Arkitekt: White Arkitektkontor AB.

Ombyggt

2001 Arkitekt: Liljewall arkitekter AB.

Parkering

2 timmar fri parkering.

Vill du veta vilka butiker och verksamheter som finns på torget? Välkommen att besöka torgets hemsida www.hjallbocentrum.se.

Kontakt

Centrumutvecklare i Hjällbo Centrum är Charlotta Brandt, tel. 031-335 01 79. Centrumutvecklaren arbetar med att utveckla platsens attraktivitet, att marknadsföra handelsplatsen, dess handlare och aktörer samt att samordna projekt och aktiviteter.

Teknisk förvaltare i Hjällbo Centrum är Johan Alkner. Den tekniske förvaltaren vänder du dig till när det gäller felanmälan samt övrig hyresgästservice via den här sidan.

Fastighetsförvaltare i Hjällbo Centrum är Britt Bergström, 031-335 01 07. Förvaltaren vänder du dig till i hyres- och kontraktsfrågor.

GöteborgsLokaler äger och förvaltar ca 11 700 kvm lokalyta i Hjällbo Centrum.

Hitta hit

Hjällbo Centrum